Kiknek ajánljuk?

Ezt a szolgáltatásunkat elsősorban Startup cégeknek, vállalkozások számára ajánljuk, akik már elindították ugyan a vállalkozásukat, de még nem rendelkeznek semmilyen média felülettel.

Első lépés

Kell egy bázispont, ami bemutatja vállalkozás tevékenységeit. Egy jól felépített átlátható modern honlap, ami lényegre törő, letisztult, mellőz minden felesleges klisét. Első lépésben meg kell tervezni az arculatot, az oldalak összetevőit, termékek vagy szolgáltatások palettáját bemutató oldalakat. Ezeket rendezni kategorizálni kell. Kell egy domain név (ez lesz a honlap elérésének címe), ami reprezentálja a vállalkozást. Rövid, jól csengő könnyen megjegyezhető címet érdemes választani.
Szolgáltatásunk mindezeket a fontos lépéseket átvállalja ügyfeleink válláról. Közös együttműködéssel kialakítjuk a honlap arculatát, megszerkesztjük az oldalakat, elkészítjük a termékképeket és természetesen a honlapot is elhelyezzük a világhálón.

Második lépés

Nyitni a világ felé. Erre jó megoldás a közösségi felületekhez való csatlakozás. Ma elmondható, hogy a facebook térhódításával nagyon sok vállalkozás él, így ön sem maradhat ki ebből.
A cél: minél több emberhez eljuttatnia vállalkozásának produktumát, minél költséghatékonyabban. Hatékony kampányok kialakítása, minőségi tartalom megosztás, legyen szó képről vagy videóról.
Számos oldal elindulásánál bábáskodtunk, és jelenleg is figyelemmel kísérjük azokat, és menedzseljük időről időre.
Az ön oldalát is - honlaptól a közösségi oldalig- menedzseljük, hogy önnek minél több ideje és energiája maradjon vállalkozásának építésére.

Nem csak kezdőknek

A meglévő felületek optimalizálásában, újratervezésében is tudunk segíteni. Tanácsokkal, tippekkel növelve az online felületeinek kihasználását.